Grym städfirma i Höllviken

Hej på er! Jag hoppas att ni har en härlig dag. Jag tänkte att jag med detta inlägg skulle rekommendera och prata lite om en firma som heter TC-StädService och som hjälpte mig väldigt mycket när de handlade om att få städhjälp efter en konferensfest som vi haft på vårt kontor. Jag är verkligen glad att jag tog hjälp av denna firma just för att få en otroligt kunnig och engagerad hjälp med städ och städning efter större och kanske stökiga tillställningar. Denna firma finns alltså och hjälper alla sina kunder som behöver städhjälp i till exempel i Höllviken.

Jag jobbar ju som sagt som chef och personalansvarig på ett bemanningsföretag och har stort personalansvar och eftersom att vi är rätt många som jobbar med rätt så tufft och krävande jobb så kände jag att jag behövde lysa upp min personal och hjälpa till med att göra det mer fortsatt drivna och engagerade och som sagt så ville jag helt enkelt ge dem en liten belöning för det fantastiska arbete som de gör. Sagt och gjort så blev det en fantastisk konferensfest och det medförde att det blev en hel del kaos på kontoret och mycket som behövde städar undan efteråt. Jag tog då kontakt med denna städfirma som hjälpte att snygga till på kontoret så det blev anständigt igen. Jag är verkligen otroligt nöjd med deras arbete som de utfört och skulle verkligen vilja rekommendera detta företag till er alla som vill ha tips om en väldigt engagerad och samarbetsvillig samt mycket duktig städfirma. Hoppas för övrigt att ni har en fantastisk dag och att ni verkligen passar på att njuta av solen i den härliga svenska sommar som vi äntligen har. Vi hörs snart igen!

Du gillar kanske också...