Healing i Uppsala

När det kommer till det här med healing här i Uppsala så har det nu under ett par veckors tid varit så oerhört många av er läsare som har hört av er hit till mig och uttryckt ett intresse för att jag ska skriva lite mer om det samt ge en rekommendation. Som många av er vet så skriver jag ju för det mesta här på bloggen om min vardag och ni vet ju även då att jag vanligtvis är väldigt öppen för att prova på lite nya saker.

Det här med just healing var någonting som jag nämnde lite kort i ett annat inlägg att jag skulle ta och prova på och sedan så har jag ju faktiskt inte skrivit någonting efter det inlägget, så jag förstår ändå varför det nu har varit så pass många av er som har hört av er. Givetvis så ska jag dela med mig av detta då det faktiskt råkade vara någonting som jag verkligen fastnade för och den person som jag personligen då valde att vända mig till heter inget mindre än Helene Lilja. Jag tyckte verkligen att hon var superduktig och jag kände mig trygg med henne. Jag har ju inte skrivit allt för mycket här på bloggen om de problem som jag har med både ångest och stress, men detta är någonting som jag nu i vilket fall som helst verkligen känner att jag har kunnat göra stora framsteg med, just med hjälp av Helene Lilja. Därför så kan jag även varmt rekommendera henne och hennes behandlingar, för jag vet att hon även sysslar med lite andra saker som jag inte personligen har testat på, och jag tycker absolut att hon är värd att kolla upp ifall man precis som jag känner att man vill testa på någonting nytt. Ha nu en riktigt bra vecka, allesammans!