Grym skivbutik

Hej mina fina följare! Jag skulle nu då alltså vilja dela med mig om lite information kring en supergrym butik jag hittat till. Det är så här att jag fick hjälp av butiken vid namn Vinylstallet med att fixa i ordning en helt fantastisk ny skivsamling till min studio och jag är verkligen så himla nöjd och framför allt tacksam över det som de hjälpt mig nu med. Vinylstallet är ett företag som då sysslar som då har allt vad som rör skivor och musiksamlingar och verkligen kan det mesta och allt som rör och handlar om musik och musiksamlingar! Eftersom att jag ju faktiskt har väldigt djupt och mäktigt intresse och engagemang i allt vad som då kan tänkas röra musik och artister så var detta verkligen otroligt kul för mig, att alltså hitta detta fantastiska och grymma butik.

Jag brukar ju skriva mycket om mina intressen i musik och artisteri och jag skulle väldigt gärna vilja berätta om lite vad alltså har sysselsatt mig med det senaste. Jag besökte då Vinylstallet som ligger i Sundsvall för att få hjälp med att hitta en grym skivsamling till min studio och jag har inte varit så himla nöjd med något jag köpt på en väldigt lång period av tid!

Jag rekommenderar er alla kära följare med passion för musik ska vända er och göra ett besök på en så fantastiskt och grymt skivbutik som denna. 

Om ni vill ha lite mer beskrivande information och fakta om detta så tycker jag verkligen att ni ska vända er till Vinylstallet i Sundsvall som verkligen är väldigt kunniga och erfarna inom allt som rör musik och artisteri!

Jag hoppas att ni för övrigt njuter av denna härliga sommar i fantastiska Sverige, så hoppas jag att vi hörs snart igen såklart.